home again

bild-182

just got home from Stockholm Arlanda airport. (and im drowning in bills).

Jacob

~ by jacobwester on February 2, 2009.

6 Responses to “home again”

  1. Perfekt träning, sen när du på ålderns höst inte kan åka skidor längre kan du bli revisor :) Man måste försöka se det positiva i allt.

    Vill du avslöja vad en sådan resa som du varit borta på nu kostar ungefär?

  2. Säger som Måns, vore trevligt att veta hur mycket det kostar;)

  3. ogillar att snacka siffror på det viset, men det blev inte så dyrt i och med att jag bor hos en kompis där jag betalar 100 usd i veckan, och under xgames bodde jag gratis. bara flygen och diverse transporter som kostar egentligen.

  4. vad gör Du med alla kvitton? har Du eget bolag där Du gör avdrag etc? sparar för att visa sponsorer så att Du får kompensation?

  5. emil - eget bolag där jag kan dra momsen på dom. helt enkelt den bästa lösningen i längden då jag skulle betala alldeles för hög skatt på mina inkomster annars. nu går allt in i bolaget, sen skattar jag bara för den lön jag plockar ut.

  6. klockrent. driver inte eget, men företaget borde kunna betala ut traktamente också? mindre skatt där har jag för mig? och med ditt resande borde Du kunna få ut ett par spänn. Hoppas Du gör avdrag för “tävtt av arbetskläder” om du lämnar in skidkläderna på kemtvätt också :-)

Leave a Reply